SHANTI Pause of Mind Online

Een soundmeditation helpt je lichamelijke en geestelijke ontspanning te vinden in het nu. De ontspannende klanken en trillingen van diverse schalen, helpen je lichaam spanningen los te laten en je hoofd leeg te maken van stressvolle gedachten. Een soundmeditation brengt je dan ook een nieuwe, frisse energie en ruimte voor nieuwe gedachten.
Op deze pagina plaats ik bewust vrij korte meditaties, die je elk moment van de dag kunt doen, om even de stilte en rust te vinden. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je even terug te trekken in een stille ruimte, comfortabel te gaan zitten of liggen en … ademen.

Soundmeditation Zon

Een kort momentje voor jezelf. Aan het begin van de dag of aan het eind. Om op te laden voor de nieuwe dag, energie op te doen voor de rest van de dag of te ontladen van een lange dag. Ontstress en creëer ruimte voor nieuwe gedachten en inzichten met deze soundmeditation van ongeveer 7 minuten.
De korte begeleiding aan het begin en einde is in het Nederlands.

Zon

3 days of 5 minutes of Peace

Deze drie korte soundmeditations (ongeveer 5 minuten) laten je kennis maken met de werking van klankschalen. Je wordt aan het begin en einde kort de meditatie in en uit begeleid. Je kunt dit ook gebruiken als inleiding op je eigen meditatie practice. Doe ze drie dagen op een rij en je zult al merken dat je steeds iets dichter bij je eigen stilte en rust komt.
De korte begeleiding is in het Engels.

Day 1

Day 2
Day 3

Soundmeditations zonder spraak

Reflections of the water

Diversen ter inspiratie

Kalimba Lullaby by ShantShannah

Sunrise by ShantShannah
ShantiShannah Spotify List for Meditative Music